Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen la clàssica de castells de vuit al Raval de Barcelona

Diada de dissabte tarda al barceloní barri del Raval que va servir als Xicots per seguir rodant els castells de vuit.

Després de la ressaca de la passada diada de la Festa Major de La Granada, els Xicots no van afluixar el ritme i van dur fins a Barcelona el seu repertori de bons castells bàsics de vuit. Després de descarregar la seva setena torre de set de l’any, la prudència els va fer descartar la de vuit amb folre, els Xicots van desfer-se sense entrebancs del quatre i el tres de vuit, ambdós els desens del curs. Una clàssica de vuit solvent i que deixa els Xicots en les millors condicions per afrontar el duríssim proper cap de setmana amb tres actuacions exigents. Dissabte vinent a Valls i diumenge doble compromís a Salt i Sant Vicenç dels Horts.

Els Castellers de Barcelona la colla local que fa 15 anys organitza diada castellera al Raval per Festa Major, no va poder revalidar el castell de nou que si va fer en aquesta plaça el 2016. van fer un intent massa tou de tres de nou amb folre a la primera ronda, i van acabar descarregant el tres de vuit, el cinc de vuit i el quatre de vuit. Els Castellers de Cerdanyola per la seva part va descarregar el tres i el quatre de set amb l’agulla i un quatre de set que volen alçar ben aviat als vuit pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: