Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Wine Business School estrena un curs de gestió de l’empresa familiar vitivinícola

La Wine Business School ha presentat el seu pla de formació per al curs 2017 – 2018.

L’escola reedita el diploma de postgrau interuniversitari en ‘Gestió d’Empreses Vitivinícoles’ que ofereix amb la Universitat de Vic i la Universitat Rovira i Virgili; també el curs d’’Exportació de vins i caves’; i la seva participació a l’Erasmus Mundus ‘Winetour Penedès: Enoturisme. Més enllà de la innovació’. Pel que fa a la formació de sommeliers, el proper curs serà el segon i darrer que cursaran els quinze alumnes actuals; de manera que no es reedita.

La principal novetat pel proper curs és l’estrena de la formació de ‘Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola: combinació de l’èxit empresarial i l’harmonia familiar’.

El degà de la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili Joan Miquel Canals destacava que The Wine Business School és un centre de formació permanent i que s’ha d’adaptar a les necessitats del sector. En aquest sentit, apuntava el bon funcionament del curs d’Exportació de vins i caves i la voluntat d’incorporar nous professionals al projecte. Pel que fa al nou curs de Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola, en destacava la qualitat dels docents, amb María Ercilia García, Xavier Plana i Xavier Ybargüengoitia al capdavant.

I sobre l’Erasmus Mundus, Canals va explicar que el curs vinent, els seus alumnes, provinents de tot el món, passaran una setmana al Penedès tot coneixent les experiències enoturístiques del territori. El Winetour conté cada any un curs d’estiu que tindrà lloc a Vilafranca coincidint amb el Vijazz del 2018.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull feia un balanç positiu de les primeres activitats formatives de The Wine Business School per la seva “utilitat”.

Regull destacava que l’escola ofereix la possibilitat d’obtenir una formació assequible, actualitzada i útil per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: