Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vinateria Inzolia celebra 25 anys a Vilafranca, amb degustació de vins de qualitat

Aquest divendres i dissabte la vinateria celebrarà amb els seus clients l’aniversari amb l’oportunitat de degustar vins de primera qualitat a preus reduïts.

Aquesta setmana la vinateria Inzolia està d’aniversari, concretament el 25è des de que va obrir portes a Vilafranca. David Mas, el seu propietari, recorda que son molts anys, que han passat moltes coses, i que en aquets quart de segle han anat evolucionant des d’una petita botiga de vins i caves, a l’espai de que disposen ara i els serveis que ofereixen a la restauració.
Per celebrar aquest aniversari amb tots els seus clients, des de l’Inzolia ofereixen aquest divendres i dissabte la possibilitat de degustar vins i caves de primer nivell a uns preus més assequibles.
Els qui s’acostin a la vinateria aquests dies també podran veure un aparador decorat amb motiu de l’aniversari, que ha estat realitzat per Montse Bolet del Parquet; i dins de la vinateria hi ha un quadre que els ha fet el pintor Guillem Noya commemoratiu també d’aquests 25 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: