Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilobí aposta pel potencial turístic del Parc dels Talls

Vilobí aposta pel potencial turístic del Parc dels Talls

L’Ajuntament de Vilobí del Penedès va presentar aquest dilluns l’estudi de viabilitat dels productes i recursos turístics del municipi que ha realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest estudi, col·loca el Parc dels Talls, extensa zona verda amb tres llacs naturals sorgits de l’explotació minera d’on s’extreia guix fins a principi dels anys noranta, com a eix vertebrador de tota l’estratègia de promoció turística del municipi.

El pla contempla amb més de vuitanta-cinc accions a desenvolupar des del consistori i de la mà de tots els cellers, allotjaments rurals i comerç local de Vilobí. L’objectiu és incrementar en els pròxims quatre anys un 13,6 % el nombre de visitants, sobretot residents a Barcelona i a l’àrea metropolitana, i un 24,7% la despesa per persona.

L’ajuntament de Vilobí fa temps que és conscient del potencial turístic del Parc dels Talls i ha dut a terme diferents accions de restauració per tal de fer aquest recinte més accessible i atractiu als visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: