Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz Penedès creix en nombre de visitants i arriba a les 55.000 persones

L’11a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès creix en nombre de visitants i arriba a les 55.000 persones durant els tres dies de festival.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment de visitants i vendes, segons el primer balanç oficial de l’organització. Més de 55.000 persones han passat aquest cap de setmana pel festival i han participat en alguna de les seves activitats; el que suposa unes 5.000 persones més que l’any passat.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han augmentat en un 8% respecte l’any anterior i els visitants valoren la bona qualitat dels productes oferts pels cellers participants.
Tampoc s’han quedat enrere els bons resultats dels maridatges, que han incrementat en un 50% els participants i, el primer dia de festival, s’havien exhaurit pràcticament la meitat de les places pels 26 tastos. Com a novetat d’aquesta 11a edició, s’ha celebrat un cicle de maridatges exclusius al centre Agrícol de Vilafranca, recentment reformat. Una proposta amb productes premium del Penedès dels cellers Can Feixes, Llopart i Parés Baltà, que ha tingut molt bona acollida.

A banda de les activitats organitzades pel festival, Vilafranca ha ofert un ampli ventall d’activitats paral·leles perquè tots els visitants poguessin gaudir de la vila. Activitats com la visita guiada al Campanar de la Trinitat, visita al Vinseum –el museu de les cultures del vi de Catalunya- o l’itinerari entre vinyes, han tingut molt bona acceptació entre els visitants del Penedès i de les localitats del voltant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: