Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veus Paral·leles ha portat al Claustre de Sant Francesc un maridatge entre obres poètiques

La presència de la gira de Veus Paral·leles a Vilafranca està plenament consolidada dins la programació del cicle Paraules al Claustre i +.

Des de l’any 2003, la Institució de les Lletres Catalanes organitza el cicle de poesia Veus Paral·leles, en el qual sis poetes, tres de fora les terres de parla catalana i tres de l’àmbit lingüístic català, reciten la seva poesia en la pròpia llengua en un joc de veus paral·leles.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca col·labora en la producció d’aquest esdeveniment des de l’any 2010 i la seva realització s’emmarca dins del Cicle Paraules al Claustre i +. La sessió tenia lloc aquest passat dissabte.

Enguany els poetes convidats venen de Ciudad Real, Polònia, Menorca i La Seu d’Urgell. Les traduccions dels textos són de Xavier Farré i Jerzy Slawomirski, el guió i direcció d’Albert Mestres i l’actriu participant en els recitals és Mireia Chalamanch.

La presència de la gira de Veus Paral·leles a Vilafranca està plenament consolidada dins la programació del cicle Paraules al Claustre i +.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: