Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds portaran el 4/9 s/f a Tarragona pensant en el 4 de 10 amb folre de cara a Sant Fèlix

En els propers mesos volen sovintejar aquest 4 de 9 sense folre per preparar amb les màximes garanties el 4 de 10 amb folre que voldrien fer el 30 d’agost a la Festa Major de Vilafranca.

El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, acompanyat del president Joan Badell, avançava dilluns a Cal Figarot els castells que la colla prepara per aquest dissabte al Pla de la Seu, a Tarragona. El repte, ja plantejat de fa setmanes és el 4 de 9 sense folre, que Toni Bach considera que arriba després de la feina feta als assaigs amb molt bones sensacions. Bach comentava també que la colla està il·lusionada de poder portar aquest castell en un lloc emblemàtic com aquest, proper a on es va fer al segle XIX.
A banda d’aquest 4 de 9 sense folre, els Verds tenen la intenció de portar-hi el 3 de 9 amb folre i agulla i la torre de 9 amb folre i manilles. També es treballa de poder dur a plaça el pilar de 7 amb folre.
Toni Bach ha reconegut també que el 4 de 9 sense folre és un castell que aquesta temporada volen dur a plaça amb assiduïtat en els propers mesos, abans de Sant Fèlix, ja que l’objectiu seria poder abordar amb les màximes garanties el 4 de 10 amb folre per Festa Major a Vilafranca.
De moment el primer pas ha de ser aquest dissabte a la tarda a Tarragona, i per acabar de preparar l’actuació els Verds faran un assaig especial a la plaça de la Vila divendres a la nit.
En aquesta mateixa roda de premsa els Castellers de Vilafranca han anunciat una nova edició del Cinema a la Fresca, que organitzen conjuntament amb Cine Club Vilafranca, i que engega aquest dijous a la nit al pati de Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: