Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Territori i Sostenibilitat licita les obres d’una rotonda a la BV-2244, a Sant Sadurní

Territori i Sostenibilitat licita les obres d’una rotonda a la BV-2244, a Sant Sadurní

La rotonda ha de solucionar els problemes de trànsit en l’encreuament de la carretera BV-2244 des d’on s’accedeix al nucli urbà, al cementiri i a Can Codorniu.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres per a construir una rotonda a la carretera BV-2244, a Sant Sadurní, per un import d’uns 400.000 euros. Aquesta actuació, que s’emmarca en un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament, s’iniciarà a finals d’any i tindrà un termini d’execució de quatre mesos.
La rotonda que s’impulsa permetrà millorar la seguretat i la canalització del trànsit en un encreuament des d’on s’accedeix al nucli urbà, al cementiri i a Can Codorniu. Actualment, és una intersecció en creu que no disposa de carril central de gir per als girs a l’esquerra. Disposa d’illetes per als diversos moviments i té uns ramals d’incorporació i sortida amb una petita cunya, sense carril d’acceleració o desacceleració.
El diàmetre exterior mínim del giratori serà de 35 metres. La calçada anular tindrà 2 carrils amb una amplada de 8 metres, amb un voral interior de 0,5 metres i una vorera de 2 metres al costat on ha de donar continuïtat a l’itinerari de vianants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: