Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sherezade Bardají presenta l’espectacle de narració ‘La nit als ulls’

La Biblioteca Torras i Bages acollia aquest dijous al vespre un recital de contes per adults a càrrec de la narradora Sherezade Bardají.

Bardají ens presentava el seu darrer espectacle narratiu que va iniciar al mes d’octubre passat a l’àtic del teatre d’Igualada. La protagonista explicava la singularitat de fer un recital per a adults ja que habitualment relacionem els contes amb els infants.

La Sherezade Bardají ha presentat l’actuació per tot Catalunya però també a la resta d’Espanya amb una bona acollida del públic.

La Nit als Ulls va comptar amb un seguit de contes. El primer d’ells succeïa en un petit poble andalús, molt a prop de Granada, amb la Brígida com a protagonista. Una jove que s’ho passava molt bé ballant tota sola a les festes del poble fins que es va enamorar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: