Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní recull un Cobi commemoratiu dels 25 anys dels Jocs Olímpics Barcelona 92

Sant Sadurní recull un Cobi commemoratiu dels 25 anys dels Jocs Olímpics Barcelona 92

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, amb la regidora d’esports i l’alcalde de la capital del cava l’any 1992, Marcel Gabarró, van participar dimarts al vespre en els actes de commemoració.

Aquest dimarts 25 de juliol, l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell i la regidora d’Esports, Laura Salvador, van recollir un Cobi commemoratiu dels 25 anys dels Jocs Olímpics de BCN92, dels quals Sant Sadurní va ser doble subseu olímpica. També hi era Marcel Gabarró, alcalde del municipi l’any 1992.
L’acte es va dur a terme al CAR, Centre d’Alt Rendiment de Catalunya a Sant Cugat, que commemora els seus 30 anys d’història; el naixement del CAR està vinculat a la designació de Barcelona com a seu olímpica i paralímpica. Aquest dimarts, 25 de juliol, va fer 25 anys que van començar els Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: