Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues viurà els plats forts de la Festa Major aquest cap de setmana

La festa major de Sant Cugat Sesgarrigues té una durada total de 10 dies però és aquest cap de setmana que encara la recta final amb els actes més destacats.

Aquest vespre s’inicien un seguit d’actes amb el pregó com a tret de sortida. Un pregó que anirà a càrrec de l’ex alcaldessa del municipi Rosa Escala. Tot seguit s’oferirà l’Encesa 2017 amb els Diables Sexes Foc i l’empalmada per acabar. Dissabte començarà el dia amb les matines, un esmorzar popular i el concert vermut al migdia. Per la tarda se farà el correfoc infantil i a la nit s’acabarà el dia amb el ball i la nit de versions. El plat fort és diumenge a les 12 del migdia amb el cercavila amb els diferents balls. Tot seguit serà la tradicional lectura de versots per part dels diables. I a la tarda es farà el partit de futbol i el ball de vetlla.

Es tracta d’una programació d’activitats pensada tant per a petits com per grans. Precisament una de les novetats d’enguany dirigida únicament a adults han estat els relats eròtics ‘Palabras en las nubes’. Des de l’Ajuntament es mostren molt contents de l’acollida ja que era la primera vegada que es feia un acte d’aquestes característiques.

Un altre canvi que s’ha fet aquest any són les havaneres que normalment se celebraven la mitja nit de divendres però en aquest cas “Les anxovetes”, que és el grup contractat, només podia actuar dijous i és per això que es va moure de dia.

I per últim, la darrera novetat d’aquesta edició la trobem en les matines amb la batucada de Sant Sadurní com a protagonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: