Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La quarta edició de l’Electrovinyes escalfa motors amb una festa inaugural passada per aigua

L’Electrovinyes obre portes divendres i dissabte a les set de la tarda a l’Espai Muntanya de Sant Jaume.

L’Electrovinyes arriba a la seva quarta edició aquest cap de setmana amb J. Rob, un dels referents de la música electrònica, com a cap de cartell i propostes interessants com Ressonance, Animic, Tversky i Technopolitans.

Per escalfar motors, els organitzadors, organitzaven aquest diumenge una festa inaugural a l’espai muntanya de Sant Jaume, on tindrà també lloc el festival aquests divendres i dissabte. Propostes del segell Brave Coast com Yarei Molina i Transgress eren els encarregats d’amenitzar la vetllada, que va veure afectada la participació del públic a causa del xàfec que va caure diumenge a la tarda.
L’organització del quart Electrovinyes està especialment satisfeta pel cartell d’enguany perquè s’ha aconseguit mantenir la qualitat de l’edició anterior.

El balanç d’aquestes tres edicions passades és positiu perquè el festival busca descobrir propostes de música electrònica en un ambient relaxat i sense massificació.

L’Electrovinyes obre portes divendres i dissabte a les set de la tarda a l’Espai Muntanya de Sant Jaume amb el format habitual de taquilla inversa. Hi haurà els tallers Petits Tafaners per als més petits i els electrosopars. La música s’allargarà fins la una de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: