Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PTP celebra l’ampliació de la L2 del bus urbà a Vilafranca

Tot i així, la PTP considera encara queda molta feina a fer perquè l’autobús urbà sigui “útil i atractiu per a tota la població”.

Des de la Plataforma Transport Públic Alt Penedès han emès un comunicat en què celebren que l’Ajuntament hagi donat resposta a les demandes de “veïns i entitats amb aquesta important millora pel transport públic urbà de Vilafranca i comarca”.

Tot i així, la PTP considera encara queda molta feina a fer perquè l’autobús urbà sigui “útil i atractiu per a tota la població”.

Les mesures més urgents que plantegen són, d’una banda, traslladar la parada dels carrers Igualada – La Granada de bus de la L2 a Igualada-Sant Sadurní, davant de la benzinera Penedès, per tal que l’Espirall no perdi servei amb aquesta modificació. D’altra banda, proposen fer millores en la cobertura horària, ampliant l’horari del servei: que la L2 doni servei també els dissabtes i afegir una primera sortida a les 7:10h i una última a les 21:10h a la L2 per tal de cobrir l’horari oficial d’obertura del CAP Nord. Afegir una última sortida a la L1, a les 20:50h i ampliar de 3 a mínim 5 freqüències el servei en diumenges i festius, en especial per facilitar les visites dels familiars al Centre Ricard Fortuny i residència Mare Ràfols.

Altres de les mesures que proposa la plataforma tenen a veure amb la incorporació d’informació del bus urbà a les estacions de tren i de bus, per fomentar la intermodalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: