Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Presó pel jove de La Granada que va robar un vehicle i el va cremar

Presó pel jove de La Granada que va robar un vehicle i el va cremar

Ingressa a presó un jove de La Granada per robar un vehicle, conduir de manera temerària, ocasionar dos accidents i provocar un incendi cremant l’automòbil sostret.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir el dissabte un jove de 20 anys, veí de La Granada, com a presumpte autor de quatre delictes: robatori o furt d’ús de vehicle, conducció temerària, danys i incendi.

Els fets van tenir lloc el dissabte al matí quan una furgoneta va tenir un accident prop de la deixalleria de Vilafranca en sortir de la via i bolcar per excés de velocitat. Com a conseqüència del sinistre la parella del conductor va patir ferides de gravetat. En aquells moments, un conductor suec que passava pel lloc de l’accident es va aturar amb la intenció d’ajudar les víctimes que intentaven sortir del vehicle bolcat.

Aprofitant el moment en què el conductor suec demanava assistència mèdica per telèfon, el jove que havia provocat l’accident va pujar la seva parella mal ferida al vehicle que s’havia aturat a ajudar-los i va marxar del lloc a gran velocitat. Amb el vehicle sostret va conduir des del lloc de l’accident fins l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Durant tot el trajecte el jove va conduir de manera temerària, no va respectar cap limitació ni senyalització de les vies, motiu pel qual va provocar dos accidents més abans d’arribar al centre sanitari.

Quan finalment va arribar a l’hospital, va deixar la seva parella ferida en una llitera a urgències sense identificar-la i va fugir amb el vehicle sostret.
Posteriorment, el vehicle utilitzat pel jove en la seva fugida va aparèixer cremat al municipi de Santa Fe del Penedès.

A més, el foc procedent del vehicle incendiat va provocar un segon incendi que va afectar parcialment una masia i un camp de conreu propers, fet que va provocar que els bombers haguessin d’actuar per extingir l’incendi.

Els mossos van identificar l’autor dels fets i la tarda del mateix dissabte el van detenir per quatre delictes: robatori o furt d’ús de vehicle, conducció temerària, danys i incendi.
El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: