Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès, Conca de Barberà i Costers del Segre s’han agermanat a l’Enojazz

Un dels actes previs al Festival Vijazz amb més tradició és l’Enojazz que s’organitza al Vinseum.

L’Enojazz és un maridatge de vins amb música jazz. Aquest dijous s’ha celebrat la novena edició d’aquesta activitat i comptava amb la participació de Vinyet Almirall, de Bodegues Torres, i del musicòleg Joan Cuscó.

L’acte es va inaugurar el president dels Tastavins, Joan Tarrada, remarcant el goig que feia el nou emplaçament, a la terrassa del Vinseum.

Vinyet Almirall i Joan Cuscó introduïen als nombrosos assistents en les característiques del vi que s’anava a tastar i amb les peces musicals de jazz que acompanyaven cada vi. Unes músiques seleccionades expressament per a aquells vins.

Es tastaven  vins de Bodegues Torres. En concret el Fransola, un vi blanc de la DO Penedès, el Sons de Prades, un vi blanc de la DO Conca de Barberà, i El Purgatori, un negre de la  DO Costers del Segre.

En aquesta edició de l’Enojazz actuava el Quartet Quadrivium, amb Santi Bertran a la bateria, Xavi López al saxòfon, Antonio López al baix i Dani Payà a la guitarra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: