Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir de dilluns el servei de Rehabilitació es trasllada al CAP Vilafranca Nord

El trasllat al nou ambulatori de Vilafranca, permetrà disposar de més espai per aquest servei, situat a la planta baixa de l’equipament.

Aquest proper dilluns, 24 de juliol, el servei de Rehabilitació d’Atenció Primària que actualment es troba al CAP Alt Penedès a la plaça del Penedès, oferirà els seus serveis a la planta baixa del CAP Vilafranca Nord, a l’avinguda de la Pelegrina.
A finals del 2016 es va posar en funcionament el nou CAP Vilafranca Nord, un dels més grans de Catalunya, per tal de millorar l’accessibilitat als serveis d’atenció primària atès el creixement de la població en els darrers anys.
En una primera fase s’hi va instal·lar l’equip de medicina familiar i comunitària, personal d’infermeria i atenció a la ciutadania, així com l’equip de pediatria. Més endavant s’hi van traslladar els serveis de salut mental i en aquests moments ja es disposa de l’adequació de l’espai per al servei de Rehabilitació.
Aquesta nova distribució representa una millora en el servei ja que permetrà disposar d’un espai molt més ampli i situat a la planta baixa de l’edifici. A més, el centre disposa d’una zona d’aparcament gratuït i també hi ha una bona comunicació amb el bus municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: