Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El municipi de Vilafranca s’emporta la Copa i Aina Ràfols escollida millor jugadora del torneig

Els altres campions van ser els municipis de la Granada, Sant Llorenç d’Hortons, l’equip format pels municipis de Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit i Subirats

Aquest cap de setmana, el municipi de la Granada, va acollir la desena edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Al llar del cap de setmana es van jugar 50 partits, amb la participació de 250 persones, entre jugadors i tècnics, en representació de 19 municipis de 17 equips. Aquesta cita va néixer el 2008 i té la particularitat que els equips de categoria infantil i de futbol 7, estan formats pels propis municipis. Els 17 equips participants van representar als municipis d’Avinyonet, Castellví de la Marca, Font-rubí, L’Arboç, La Granada, Pla del Penedès, Mediona, Olèrdola, Santa Margarida i Els Monjos, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix i Vilafranca. A l’acte principal celebrat diumenge, hi va assistir Àlex Moreno, el futbolista de Sant Sadurní que actualment juga al Rayo Vallecano de la segona divisió A. Per sobre la vessant competitiva, hi ha la vessant més lúdica i social, una forma de conviure un cap de setmana practicant l’esport del futbol i també amb moltes hores de piscina.
El sistema de competició permet la disputa de fins a 5 finals, segon la classificació final en la fase de lligueta celebrada dissabte. A la final A, el municipi de Vilafranca -1ue havia perdut les tres darreres finals de forma consecutiva- va superar al municipi de Sant Martí Sarroca (2-1) en un partit obert a tots els pronòstics. En el partit pel tercer i quart lloc, el municipi de Sant Sadurní (blau) va superar al de Torrelles de Foix (3-1). A la final de segona classificats, el municipi de la Granada va guanyar als Monjos a la tanda de penals (2-1), el partit havia finalitzat amb empat (1-1). En el partit pel tercer i quart lloc de segons, el municipi de l’Arboç va guanyar per penals (4-3) a l’equip format pels municipis de Sant Quintí de Mediona-Pla del Penedès i Font-rubí després de l’empat a la conclusió del temps reglamentari (0-0). En la final de tercera classificats, el municipi de Sant Llorenç d’Hortons va guanyar al Sant Sadurní (verd) per 1 a 0, i en el partit pel tercer i quart lloc, l’Olèrdola va superar al de Castellví de la Marca (7-0). En la D, va guanyar l’equip format pels municipis de Sant Pere de Riudebitlles-Torrelavit per davant de Sant Cugat Sesgarrigues i Mediona i en la darrera final, Subirats va doblegar al municipi d’Avinyonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: