Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En motiu del 30 aniversari de Firart s’exposen permanentment les obres de 12 pintors a Torres

Enguany fa 30 anys que va néixer el Firart, l’autoservei d’art de petit format que any rere any exposa les obres de diferents autors a la Capella de Sant Joan per Festa Major.

Un autoservei d’art que té l’objectiu de que els interessats els puguin adquirir per compra directa dins l’exposició o bé per subhasta. Des de l’organització del Firart, Ramon Nadal, fa un bon balanç d’aquesta trentena d’anys malgrat que els últims 11 han sigut de crisi.

Al llarg dels anys han anat fent diferents actes a altres poblacions o espais amb la mateixa filosofia del Firart i ara, en motiu del 30 aniversari, s’ha signat un acord amb Bodegues Torres per tenir durant un temps prolongat les obres de 12 pintors del Firart que s’aniran renovant a la botiga de Torres.

El principal objectiu del Firart és donar recolzament a la creació artística al Penedès. De l’acord entre Firart i Torres neix l’ambició d’arribar a nous públics i que totes les persones que passin pel Centre de Visites de Torres tinguin una doble experiència estètica: el gaudi dels vins i el gaudi de l’art.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: