Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor un motorista aquest matí en un accident a Castellet i la Gornal

Com a conseqüència d’una topada entre dues motocicletes i un turisme aquest dijous al matí a la BV2115 ha mort el conductor d’una de les motocicletes, que viatjava sol.

Segons informa el Servei Català de Trànsit un motorista ha mort aquest dijous al migdia en un xoc entre dues motocicletes i un turisme a la carretera BV-2115 a Castellet i la Gornal. L’altre motorista ha quedat ferit greu.
L’accident s’ha produït poc abans de dos quarts de dotze del migdia al quilòmetre 7 on, per causes que es desconeixen, hi ha hagut un xoc entre dues motocicletes i un turisme. Com a conseqüència, el conductor d’una de les motocicletes, que viatjava sol, ha mort, mentre que l’altre motorista ha quedat ferit greu. La via s’ha hagut de tallar en tots dos sentits de la marxa. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies i un helicòpter del SEM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: