Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mariona Ríos presenta una estampa acolorida amb tres perspectives de Sant Fèlix

L’artista vilafranquina Mariona Ríos ha presentat al costat dels administradors de la Festa Major de Vilafranca l’estampa de Sant Fèlix en un acte públic al Claustre de Sant Francesc.

Ríos ha fet una estampa que recull tres imatges de Sant Fèlix: una de lluny, una de prop i una altra de perfil. Els dibuixos els ha fet amb aquarel·la líquida i després n’ha fet una fotografia per poder manipular la imatge digitalment.

L’estampa és acolorida per transmetre l’alegria de la festa i presenta un Sant Fèlix que esbossa un somriure.

L’artista va rebre l’encàrrec de fer l’estampa al mes d’abril per part dels administradors i, des de llavors, ha estat treballant en ella. Ríos recorda les sensacions que va tenir quan li van proposar.

Pel que fa al format de l’estampa que acompanyarà el programa de la festa major, encara s’està decidint el format que tindrà però és probable que sigui una mica més gran del que estava previst inicialment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: