Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’església dels Mormons de Vilafranca estarà acabada a finals d’any

Ja fa força mesos que l’estructura d’aquesta església a la zona del barri del Molí d’en Rovira és visible. La previsió és que a primers de 2018 ja pugui acollir activitats.

Els treballs estan avançant al ritme previst, i com explica el Bisbe de l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies de Vilafranca, Pere Borrut, explicava que la previsió era que els treballs s’acabin a finals de desembre o primers de gener.
Borrut comenta que l’espai disposarà d’un patí exterior d’entre 2.500 i 3.000m2 on hi haurà un camp de futbol sala, pista de bàsquet i de voleibol. El que crida més l’atenció ara mateix però, és l’edifici.
En aquests moments s’estan fent els acabats de l’interior i les instal·lacions de serveis, que porten força feina. Al final es disposarà d’un edifici singular i que aposta per l’eficiència energètica.
La comunitat mormona de Vilafranca vol que aquesta església no només sigui un espai per a practicar la seva religió sinó que es pretén que dinamitzi la zona, situada al barri del Molí d’en Rovira.
Borrut recorda que serà un lloc obert a tota la ciutadania i anima a que qualsevol entitat que necessiti espai per a realitzar alguna activitat pot contactar amb ells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: