Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Ressò està atenent unes 1.600 persones al mes

L’associació que gestiona el rebost solidari de Vilafranca atén unes 1.600 persones de totes les edats cada mes.

És una xifra inferior a la de les etapes més dures de la crisi però segueix suposant un volum molt alt de persones que requereixen del suport del rebost per a subsistir.
Aquest dissabte al migdia, els voluntaris que fan possible el funcionament del rebost solidari van celebrar un dinar a un restaurant de l’Avinguda del Garraf que suposa un reconeixement a la seva tasca desinteressada.
El president de Ressò, Manuel Medialdea, recordava la funció del rebost solidari i la seva trajectòria durant els cinc anys de funcionament.

Medialdea posa l’atenció en les persones majors de 55 anys que van perdre la feina amb la crisi i que tenen molt difícil tornar a entrar al mercat laboral.

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca Ramon Zaballa va assistir al dinar dels voluntaris. Zaballa remarcava la importància de la tasca que desenvolupa Ressò com a complement a l’atenció que es fa des dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

La xifra de voluntaris del rebost solidari es manté durant tot l’any al voltant de la cinquantena, tot i que hi ha variabilitat. Per exemple, a l’estiu s’incorporen joves que han acabat el curs i que han participat anteriorment a campanyes específiques com la del Gran Recapte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: