Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de la Granada demana al Vijazz que torni a celebrar-se a les dates originals

L’Ajuntament de la Granada demana al Vijazz que torni a celebrar-se a les dates originals

L’Ajuntament de la Granada ha enviat una carta a la direcció del Banc Sabadell Vijazz Penedès demanant que el certamen torni a les seves dates originals en la propera edició.

El canvi produït enguany fa que se solapi amb la Festa Major de la Granada. La mesura té unanimitat entre tots els partits polítics del consistori granadenc.

La Festa Major de la Granada s’ha celebrat històricament el segon cap de setmana del mes de juliol, dates en què enguany s’hi ha col·locat també el Vijazz, que tradicionalment tenia lloc el cap de setmana anterior. Des del consistori granadenc es considera que la celebració paral·lela del certamen vilafranquí perjudica l’assistència comarcal a la Festa Major i, especialment, a la Mostra de Vins DO Penedès i Caves, que enguany arriba a la seva quinzena edició i que té quatre anys més d’antiguitat que el Vijazz.

És la segona vegada que els dos certàmens coincideixen. Ja va succeir l’any 2012 i, des de l’Ajuntament de la Granada, s’espera que, com aleshores, el canvi de dates del Vijazz sigui únicament puntual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: