Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actriu Marta Millà ha protagonitzat l’espectacle poètic i musical Mahabbat

Mahabbat: la ciència de l’amor és una proposta escènica de l’actriu Marta Millà que en aquesta ocasió s’acompanyava dels músics Pedro Burruzo i Wafir S. Gibril.

Continuant amb la programació del cicle Paraules al Claustre i + que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, aquest divendres hi havia l’oportunitat d’escoltar poesia i música sufí. Mahabbat: la ciència de l’amor és una proposta escènica de l’actriu Marta Millà que en aquesta ocasió s’acompanyava dels músics Pedro Burruzo i Wafir S. Gibril.

Poetes com Omar Khayyam i el seu “l’elogi del vi” i “Rubayyat”; El “Tractat de l’Amor” d’Ibn Arabí i “Llum de l’ànima” de Jalal Uddin Rumi transportaven el públic a un món on l’amor terrenal i l’amor espiritual es fusionen en un anhel comú.
L’espectacle està pensat com una simfonia de veus, sons i colors que acompanyen al públic en un viatge per terres desconegudes en la seva forma, però íntimes i familiars en el contingut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: