Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’actriu Cristina Dilla Fernández dirigirà la subhasta del Firart de Vilafranca

L’actriu Cristina Dilla Fernández dirigirà la subhasta del Firart de Vilafranca

L’actriu Cristina Dilla dirigirà enguany la subhasta de la 30ª edició del Firart, que tanca el mercat d’art que organitza cada any Petit Format SL amb motiu de la festa major de Vilafranca.

En la jornada, els organitzadors posen a subhasta una obra de cada un dels autors que exposen i venen obres de petit format al mercat que hi ha instal·lat durant els dies de la festa major a la capella de Sant Joan. La subhasta es farà el dia 1 de setembre a partir de dos quarts de set de la tarda al pati de l’escola Estalella Graells.

Llicenciada en filologia francesa i diplomada en interpretació per l’Institut del Teatre, Cristina Dilla és sobretot coneguda per la seva participació en la sèrie de TV3 ‘Nissaga de Poder’ i ‘Nissaga: l’herència’. També ha format part d’altres sèries catalanes com ara ‘Temps de Silenci’, ‘Ventdelplà’, ‘La Riera’ i ‘Estació d’enllaç’.

Dilla ha actuat també a sèries emeses a Telecinco, Antena 3 i Televisió Espanyola com ‘Prêt a Porter’, ‘El Comisario’, ‘Hospital Central, ‘Aida’ i ‘Sin identidad’ i a diverses pel·lícules i curtmetratges, així com a obres de teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: