Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les festes de l’Espirall acaben amb una bona valoració destacant l’èxit rotund de la Holi Party

Aquest cap de setmana han tingut lloc les festes del barri de l’Espirall. Van començar dijous amb el pregó a càrrec de Laura Queraltó i van continuar amb un munt d’activitats.

Divendres a la plaça Doctor Bonet es feia una exhibició de Crossfit i de Swing o la novetat del Correbars de l’Espirall, entre altres coses. Dissabte des de les 10 del matí es podia visitar el Mercat de segona mà, Intercanvi i Recollida Solidària d’Aliments o la Gimcana ‘L’Oca de Robin Hood’. Ja per la tarda, la plaça Doctor Bonet vivia la gran festa infantil i continuava amb el taller de country. Diumenge, un dels actes més multitudinaris era la Festa Holi pel matí. Per la tarda es van haver de suspendre alguns actes degut a la pluja. Malgrat el mal temps d’última hora, el president de l’AAVV Antonio Díaz, feia un bon balanç de la festa.

Un dels grans èxits de la festa del barri va ser la Holi Party que es va fer per primera vegada l’any passat i degut a la bona acollida, des de l’associació de veïns han volgut repetir.

Podríem dir que les festes del barri de l’Espirall, són les festes que més actes organitzen, enguany un total de 36. Un gruix d’activitats tan gran implica molta feina és per això que des de l’AAVV es plantegen reduir el nombre d’actes de cara a les festes de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: