Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major del Pla ha acabat avui, després de prop de 15 dies d’actes diversos

Aquest cap de setmana el Pla ha acollit els actes centrals de la seva festa major, que s’iniciaven divendres al vespre amb el pregó de Manel Martín, veí del municipi i cap de colla dels gegants.

Durant tot el cap de setmana actes folklòrics, musicals i festius diversos han omplert d’activitat els carrers i places del municipi, que des del passat 14 de juliol acullen activitat relacionada amb la festa major d’aquest 2017. Com explica la regidora de cultura, i membre de la comissió de festes del Pla, Vanessa Gascó, comenta que enguany l’inici s’ha lligat amb l’aniversari del Centre Agrícola i Social del Pla.
Aquest diumenge a la tarda es feia la cercavila amb els balls del seguici popular, que comptava amb la participació del ball de Serrallonga de Santa Margarida i els Monjos. En acabar la cercavila el grup La Chatta, ja tot un clàssic a la festa major del Pla on hi és present des de fa uns 14 anys, va oferir el seu ball de tarda.
Tot just abans dels versots dels diables, l’alcalde Santi Soler, comentava que la festa major estava funcionant molt bé, i recordava que un dels moments culminants son els versos dels diables on la crítica a la política municipal i els fets que han tingut lloc al municipi en el darrer any són els protagonistes.
I precisament en els versos d’enguany, els diables s’adreçaven així a l’alcalde.
Avui dilluns, els darrers actes passen de la Festa Major d’aquest 2017, hi havia una cantada d’havaneres amb el grup Veles e Vents a la tarda i l’espectacle de màgia del Mag Lari a la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: