Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca comença la temporada jugant davant de l’Hospitalet (Copa Catalunya)

L’equip d’Ivan Moreno ha estat un dels últims equips de la 3a nacional en posar-se a treballar en la nova temporada 2017- 2018, que arrencava dilluns amb un primer entrenament ple de cares noves.

Un Vilafranca que s’ha reforçat amb 10 noves incorporacions. Aquestes cares noves són: Èric Alcaráz, Peque, Àlex Pla, Gonzo, Ton Ripoll, Kike Tortosa, Joan Vives, David Acedo, Abel Rita i Sergi Pérez. A més, Ivan Moreno compta amb els jugadors del sub23 Llera, Rosich, Sergi, Aziz i Boada que completaran la pretemporada amb el primer equip.

Després de dos anys consecutius arribant a disputar la primera eliminatòria de play-off d’ascens a segona divisió B, l’entrenador és conscient que han d’assumir un paper de favorits que les últimes temporades no tenien.

La pretemporada ha arrencat amb sessions intenses d’entrenaments durant aquesta primera setmana. L’equip completarà dobles sessions d’entrenaments a Prades el dijous, divendres i dissabte i tornaran a Vilafranca per disputar el primer partit de la temporada en la primera fase la Copa Catalunya davant de l’Hospitalet aquest diumenge a les 7 de la tarda al municipal vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: