Dimarts, 29 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

English for Wine Aspects organitza demà un tast de champagnes amb Jordi Melendo

Aquest dijous, Jordi Melendo oferirà al Restaurant Cal Ton de Vilafranca, una jornada única organitzada per English for Wine Aspects anomenada “Una experiència amb bombolles”.

L’esdeveniment consistirà en un tast de 4 Champagnes seguit d’un sopar maridatge amb 5 plats i 5 vins escumosos, tot seleccionat i dirigit pel reconegut Jordi Melendo; periodista, escriptor, expert de la Champagne i autor del primer llibre en castellà “Historias del Champagne, Maisons y Vignerons”.
L’inici de la jornada serà a les set de la tarda amb el tast de vins. Tot seguit, a dos quarts de deu, es farà el sopar maridatge.

Les dues activitats de la jornada, es faran en castellà o català i es poden adquirir conjuntament o per separat a través de la E-Shop de English for Wine Aspects.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: