Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dotze persones participen en un taller en el marc de l’exposició de la Sala dels Trinitaris

Sota la conducció de l’artista Anna Llimós, els participants han pogut conèixer i practicar el seu procés creatiu, fent una petita obra d’art.

L’artista Anna Llimós era l’encarregada de conduir aquest matí de dimarts el taller que sota el nom de “teixir”, s’emmarca en l’exposició que ella mateix té aquests dies a la sala dels Trinitaris i que centre bona part de les seves obres en el tractament dels objectes, el pas del temps i la memòria.
L’objectiu amb aquest taller és aproximar el procés creatiu que utilitza Anna Llimós per realitzar les seves obres; i en aquest cas ja que es volia fer amb peces tèxtils s’adreçava a la gent gran, com explicava la mateixa artista.
La proposta és ben valorada per Llimós, que considera serveix també per acostar exposicions com la seva i l’art en general al públic i sobre tot a la gent gran.
Per Llimós és també una manera d’acostar-se i treballar al voltant d’un tema com el pas del temps i les marques que deixa, des de la memòria personal per anar cap a la memòria col·lectiva.
L’exposició, “L’objecte dins l’espai” es pot visitar a la sala dels Trinitaris fins a finals d’aquest mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: