Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP denuncia un “ús partidista” de les eines de comunicació municipals

Des de la CUP critiquen que les eines de comunicació de la institució, com les seves xarxes socials, estan sent utilitzades amb un “ús totalment partidista”.

En un comunicat, la CUP explica que actualment els serveis de comunicació de l’ajuntament de Vilafranca no elaboren cap butlletí i la seva activitat d’informació pública se centra sobretot en els continguts de la web de l’ajuntament i les xarxes socials. I recorden que aquests “són uns serveis municipals, sostinguts amb pressupost municipal, i que haurien d’estar al servei de tota la ciutadania i de la diversitat política que la representa al consistori”.

La CUP critica especialment la campanya de twitter amb l’etiqueta #balanç2anys, on, segons la formació independentista, “es promocionava l’equip de govern”. La CUP considera que els mitjans de comunicació de l’Ajuntament “han de garantir la neutralitat i honestedat en la informació, i denuncia que són principis que avui no es garanteixen”.

Consideren que la invisibilització de les altres formacions polítiques a la comunicació pública de l’Ajuntament “no garanteix el dret fonamental de la informació imparcial, contrastada i representativa de la realitat política vilafranquina”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: