Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no participarà com a colla castellera a la Festa Major 2017

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca comunica que no participarà com a colla castellera en els actes de la Festa Major de Vilafranca 2017

Segons un comunicat de la colla, la decisió ha estat adoptada “valorant la davallada de resultats que s’ha observat des d’inicis de temporada, quan amb il·lusió renovada es descarregaven tres castells de 6 pisos a Extremadura, fins a data d’avui en que, per diferents factors interns i externs, s’ha produït una nova disminució del nombre de castellers i castelleres de la colla que fan que no es puguin assegurar”. El comunicat explica que “analitzada la situació actual, la Colla Jove podria no garantir una actuació satisfactòria per a ningú, dins d’una Festa Major de caràcter popular però qualificada, també, com a festa d’excel·lència”.

Des de la colla expliquen, però, que volen fer una “exhibició benèfica fora de programa” a favor d’una entitat social de la vila així com diverses activitats socials de caire intern, durant els dies de la Festa Major. La colla continua fent els seus assajos, cada dilluns i divendres al vespre, i segueix amb la resta del calendari anual d’actuacions, així com amb la seva activitat de caire social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: