Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes valora la festa del barri en positiu i preveu donar continuïtat a la festa holi

Les Clotes ha estat de festa d’aquest cap de setmana amb diverses activitats que, segons l’associació de veïns, han comptat amb una bona resposta en assistència de públic.

La festa de Les Clotes arrencava oficialment el divendres al vespre, després d’un taller de castells i l’actuació de la Jove de Vilafranca, amb el pregó de la comerciant del barri Montserrat Parera. Després es va fer un sopar popular amb la presència de l’alcalde i diversos regidors de l’Ajuntament.

Dissabte al migdia tenia lloc una de les novetats, una festa holi adreçada al jovent que va obtenir una bona resposta i que l’associació de veïns preveu repetir en properes ocasions. La festa infantil, la masterclass de zumba i l’exhibició de swing, a banda de les actuacions musicals, van ser algunes de les propostes.

Diumenge al vespre, a les havaneres amb el grup Llops de mar, el barri donava ja per tancada la festa amb un balanç positiu.

Sobre la festa holi, Recober destacava que la festa de Les Clotes coincideix amb les festes majors de Sant Martí Sarroca i els actes previs dels Monjos, de manera que van organitzar-la al matí per no solapar-se amb altres propostes.

L’Espirall agafa ara el relleu de les festes de barri. Els actes començaran aquest mateix dijous.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: