Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Claustrejocs es consolida amb una bona participació

Les 24 hores de jocs al Claustre de Sant Francesc confirmen la bona rebuda dels jocs moderns entre gent de totes les edats.

Aquest dissabte s’ha tornat a celebrar el Claustrejocs, 24 hores de jocs ininterrompudes al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca. La jornada, organitzada per l’Associació d’Activitats Lúdiques i Tècniques ADALT, formava part de les activitats Jovestiu Off del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Era la segona vegada que s’organitzaven les 24 hores a l’espai del Claustre i la participació va millorar respecte l’any passat, amb més jugadors disposats a passar-se la nit jugant.

Els responsables del Claustrejocs van portar 120 jocs “moderns”, tots de menys de trenta anys, i adreçats a totes les edats. Entre els jugadors que van passar pel Claustre durant les 24 hores hi havia des de nens de tres anys fins a persones de 70. I, cap a les sis de la tarda del dissabte, ja hi havien passat unes 150 persones.

Àlex Miret destaca que els jocs estan vivint tot un boom gràcies en part a la socialització que representen en un món en què internet i els dispositius mòbils suposen sovint l’aïllament de les persones.

La participació al Claustrejocs era gratuïta però els jugadors havien de portar aliments pel Rebost Solidari de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: