Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Chicuelo i Mezquida inauguren el VinyaSons a Llopart amb èxit i les entrades esgotades

Flamenc i jazz. Jazz i flamenc. Una connexió musical que protagonitzen dos grans del panorama artístic nacional i internacional.

Són el guitarrista Juan Gómez “Chicuelo” i el pianista Marco Mezquida. Aquest divendres el Festival VinyaSons engegava motors a les caves Llopart amb una actuació única que mostrava la gran vinculació i màgia a l’escenari d’aquest tàndem.

El festival de música VinyaSons ha arribat a la cinquena edició i s’estrenava amb un concert que era garantia d’èxit, com ho demostrava que les entrades es van esgotar uns dies abans, i com ho van confirmar els dos artistes, acompanyats a la percussió per  Paco de Mode.

Chicuelo, va ser guanyador d’un premi Goya a la millor cançó original ‘No te puedo encontrar’ de la pel·lícula ‘Blancanieves’, es mostra molt satisfet d’haver coincidit amb Mezquida.

En el concert presentaven temes del seu primer dics conjunt titulat “Conexión”, però també afegien peces que esperen puguin aparèixer en un proper disc.

VinyaSons és un festival on música, vins i gastronomia es combinen per crear experiències úniques en les nits d’estiu. Una proposta original en què els assistents poden gaudir de la màgia de la música en directe de diversos generes i estils i degustar alguns dels millors vins i caves de cellers emblemàtics acompanyats d’un menú gastronòmic elaborat especialment per cada ocasió.

Fins el 4 d’agost, artistes com Judit Neddermann, Celeste Alías, The Hanfris Quartet o el grup coral In Crescendo posaran les notes musicals d’un festival que tan sols amb cinc edicions s’ha convertit en tota una referència musical del petit format del Penedès, l’Empordà i el Bages.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: