Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa d’Oficis La Mainada dóna suport al Casal d’Estiu de Vilafranca

La Casa d’Oficis és un programa Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del propi Ajuntament de Vilafranca.

L’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès han signat un conveni de col·laboració per tal que el Casal d’Estiu de Vilafranca 2017 pugui acollir els 9 joves de la Casa d’Oficis La Mainada que estan en contracte amb l’Ajuntament.

Aquesta incorporació permetrà donar suport als professionals que hi treballen en el dia a dia en les activitats dels diferents casals i, a la vegada, aquests joves duran a terme les pràctiques del curs de monitor de lleure infantil i juvenil que han fet prèviament.

La Casa d’Oficis La Mainada és un programa destinat a joves menors de 25 anys i graduats en ESO, que es formen i treballen en l’especialitat auxiliar d’educació especial, auxiliar de llar d’infants, dinamitzador/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor/a de menjador. El programa ha tingut una primera fase de formació en la qual els alumnes seran beneficiaris d’una beca de formació i, una segona fase a finals de juny, en la que han estat contractats per l’Ajuntament de Vilafranca a través d’un contracte de formació i aprenentatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: