Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Carretera del Vi rep el Premi d’Enoturisme de Catalunya en Experiències i Innovació

La Carretera del Vi rep el Premi d’Enoturisme de Catalunya en Experiències i Innovació

La ruta enoturística de La Carretera del Vi ha rebut el Premi d’Enoturisme de Catalunya 2017 en la categoria d’Experiències i Innovació dins de la tercera edició de la Nit de l’Enoturisme de Catalunya

Aquest és un reconeixement que atorga la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a les millors iniciatives turístiques del territori català. L’edició 2017 ha tingut lloc al Castell de Perelada on s’hi ha celebrat un sopar de 250 persones entre premiats i representants institucionals. El director general de Turisme, Octavi Bono, ha estat l’encarregat de fer l’entrega del premi a la presidenta de l’associació, Mireia Tetas. Bono ha destacat el potencial enoturístic del traçat i el seu compromís per a preservar l’entorn que transcórrer la ruta.
La Carretera del Vi és la primera wine road de l’estat. Un traçat que transcorre per 7 municipis del Penedès i el Garraf, que recupera la històrica via comercial que utilitzaven els romans per a transportar el vi elaborat a peu de vinya, fins al port i d’aquí distribuir-lo per tot el Mediterrani. La ruta compta amb un passaport físic i digital que permet gaudir als enoturistes d’avantatges durant les visites als 13 cellers que en formen part, així com als diversos punts d’interès al llarg de 35 kilòmetres, i gaudir de les propostes gastronòmiques, culturals i d’allotjaments que s’hi poden trobar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: