Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carme Sánchez presenta el seu llibre El sexe que volem les dones

Aquest dimecres al vespre tenia lloc a la terrassa de Vinseum la segona tertúlia literària d’aquest mes de juliol en directe per Ràdio Vilafranca.

La convidada era la sexòloga Carme Sánchez que, acompanyada de la periodista Caterina Tallón, va presentar el seu primer llibre El sexe que volem les dones i com gaudir-ne en el marc d’aquest cicle organitzat per quarta edició consecutiva per La Cultural Llibreria, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca.

Abans de començar la tertúlia, la Carme Sánchez definia la sexualitat com el joc dels adults.

 

16:07:28 La sexualitat… 16:08:01 …o a soles.

 

L’autora comentava que una educació sexual en condicions és necessària per a poder tenir una bona sexualitat però malauradament en aquest país encara ens falta molta informació ja que no es dediquen tants recursos a fer formacions sobre el tema. Carme Sánchez ens donava també algunes directrius per saber quan hem de contactar a un professional de la sexologia.

 

16:08:39 Quan comença a angoixar-te… 16:09:23 …molts casos d’aquests.

 

 

2017-07-13-t

TERTÚLIES SEXE

 

El Sexe que volem les dones i com gaudir-ne és el primer llibre de la Carme Sánchez i confessa que està molt contenta i satisfeta de com ha anat aquesta primera experiència pel fet que s’estigui venent tan bé i perquè l’estiguin llegint tant dones com homes.

La propera de les tertúlies literàries serà el proper dimecres 19 de juliol amb el cantautor Roger Mas i la periodista Goretti Martinez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: