Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de Sant Joan acull el petit celler, que mostra tot el procés de vinificació

L’exposició, en el marc del Vijazz, vol fer pedagogia al voltant del procés de vinificació del raïm. L’any vinent voldríen fer-la abans de final de curs per oferir-la a les escoles de la vila.

Dimecres al matí s’inaugurava aquest petit celler, que un any més s’instal·la coincidint amb el Vijazz a la capella de Sant Joan i que pretén d’una manera senzilla i directa mostrar tot el necessari per equipar un celler de cara al procés de vinificació. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyar del president de l’Acadèmia Tastavins Joan Tarrada i el gerent de l’empresa InVia que aporta la maquinària per instal·lar el petit celler.
Marc Martín, vicepresident de l’Acadèmia Tastavins, explicava que ja fa força anys que ofereixen aquest celler en petit format per fer pedagogia de com funciona aquesta part del procés d’elaboració dels vins i caves.
La idea és què, gràcies al recorregut dins de la capella, els visitants puguin conèixer el procés des de que el raïm entra a la bodega fins que surt embotellat. Xavier Montagut és comercial de InVIA.
La mostra, com és habitual, es podrà visitar a la capella de Sant Joan fins diumenge, en el marc del Vijazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: