Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Llimós aborda a la sala dels Trinitaris la relació entre els objectes i l’espai

L’exposició es pot visitar fins a finals de juliol, i el proper dia 18 s’hi farà un taller conduit per la mateixa artista adreçat a persones majors de 65 anys.

El passat 30 de juny s’inaugurava a la Sala dels Trinitaris, l’exposició “L’espai dins l’objecte” de l’artista Anna Llimós. Mitjançant l’ús de tècniques tan diverses com la fotografia, el dibuix, el frottage o el collage, els treballs que es presenten en aquesta mostra volen posar de relleu les empremtes que genera l’acció d’habitar en l’espai domèstic.
Els buits, els silencis o els espais en blanc ens parlen d’un procés de recerca que indaga en la manera com el passat es troba inserit en el present més quotidià.
Per tal de fer encara més propera l’exposició i donar èmfasi entre el vincle de la memòria i art contemporani el dimarts 18 de juliol, de 10 a 12 del matí, l’artista oferirà un taller adreçat a persones més grans de 65 anys. Amb el títol de “Teixir”, el taller de memòria sorgeix de la voluntat d’explorar i aprofundir en les possibilitats de l’art com a eina de treball de la memòria personal i col·lectiva.
El taller s’inicia amb una breu presentació de l’obra que es troba a l’exposició. En acabar, cadascú parla de la seva vinculació amb el teixit que ha portat. Aquesta presentació ha de servir per reflexionar al voltant del lligam existent entre el tèxtil i les històries familiars com també la ubicació del tèxtil dins de la memòria col·lectiva.
Posteriorment, es fotocopia cada peça de les que s’han portat per després deconstruir-la utilitzant tisores. En una segona fase, es tracta de reconstruir la imatge mitjançant la tècnica del collage generant formes abstractes. Aquestes formes poden suggerir accions que es troben lligades al tèxtil, com ara plegar, estendre, recollir, etc. Finalment, es proposa que les peces resultants passin a formar part de l’exposició.
L’assistència al taller és gratuïta, però està pensat per a un màxim de 20 persones. Cal inscriure-s’hi prèviament trucant al 93 890 04 59 o bé a l’adreça .
L’espai dins l’objecte es podrà visitar fins el 30 de juliol a la sala del Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: