Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acte a Castellet i la Gornal de suport al referèndum

Partits polítics, sindicats i entitats de la Vegueria Penedès han celebrat a Castellet i la Gornal un acte simbòlic en favor del referèndum.

L’acte estava convocat per la Coordinadora Proreferèndum 2017 de la Vegueria Penedès divendres a la tarda al castell de Castellet i la Gornal i va comptar amb la participació de partits polítics, sindicats i entitats.

Sota el lema ‘Votar és democràcia’ les entitats convocants posaven l’accent en la necessitat de reproduir actes d’aquest tipus arreu del territori per aconseguir suports al voltant del referèndum de l’1 d’octubre, com explica el membre de la coordinadora i representant de l’ANC del Garraf Ricard Ibáñez.

Per la seva part, el president d’Òmnium Garraf Jordi Baiges explicava que l’acte a Castellet era una reproducció del que es va fer el passat 6 de juliol a Vilanova i la Geltrú amb el mateix missatge.

L’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia i diputada del PdCAT Maria Rosell va ser una de les assistents a l’acte i posava l’accent en la unitat de l’acte.

En la mateixa línia es manifestava la presidenta del Consell Comarcal del Garraf Glòria Garcia.

L’acte va comptar amb la lectura d’un manifest i una fotografia de família amb tots els representants que hi van assistir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: