Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

32 persones troben feina gràcies al projecte pilot ADAPT Penedès

La Fassina acollia la cloenda de la segona edició del programa pilot ADAPT Penedès, projecte subvencionat per la Diputació de Bcn dins el marc dels projectes “Promoure l’Ocupació a la Indústria Local.

Es tracta d’un projecte pilot creat per la Diputació de Barcelona en el que han participat 12 municipis de la demarcació amb un teixit productiu específic, en el cas de Vilafranca el sector vitivinícola. L’objectiu, tal i com explica el regidor de promoció econòmica i ocupació, Joan Manel Montfort és millorar la competitivitat del sector, detectar oportunitats d’ocupació i inserir el màxim de persones en el món laboral.

És una manera de cooperació entre el sector públic i privat ja que amb l’ajuda de la diputació i l’ajuntament, els alumnes participants poden fer pràctiques en empreses. La valoració és molt positiva, ja que de les 60 persones que han participat, 32 han trobat feina.

El regidor feia referència a d’altres programes pilot emparats per la diputació que també han tingut èxit, com és el cas del CUEME que neixia d’un projecte similar i tractava d’inculcar una cultura emprenedora a les escoles de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: