Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca afinen a Barcelona l’atac al castell de nou més matiner

Els vilafranquins descarreguen el seu vuitè quatre de vuit de la temporada, anunciant el quatre de nou amb folre per La Granada.

Ho tenen clar. La possibilitat de veure aquest juliol el quatre de nou amb folre de la mà dels Xicots de Vilafranca pren forma seriosa. Avui mateix Gabi Cot, cap de colla dels Xicots, ho ha anunciat un cop acabada l’actuació a Barcelona. Si son prou gent a assaig i el dia 8 de juliol a La Granada les camises son suficients, els Xicots aniran a pel castell més difícil que mai han fet i han carregat.

Aquest diumenge han resolt amb solvència la seva visita al barri de Sant Andreu de Barcelona, al costat de la Jove de Barcelona i els Moixiganguers d’Igualada. Després de descarregar la seva sisena torre de set de la temporada, que s’ha mostrt molt solvent, els Xicots han descarregat un dels millors quatre de vuit de la temporada, amb alineació de poc pes, que ha deixat molt satisfeta a la colla. S’ho creuen, i això es el més important. Sense prèmer l’accelerador han tancat la diada amb el quatre de set amb l’agulla i el pilar de cinc. Ara toca seguir sumant la setmana vinent a Sant Pere de Ribes, que passaria per repetir la tripleta de castells de vuit de fa uns dies a La Bisbal.

De la resta de l’actuació de Sant Andreu dir que els Moixiganguers d’Igualada i la Colla Jove de Barcelona s’han donat una treva de castells exigents i totes dues han solventat la diada amb calma. Els de l’Anoia han completat el cinc de set, el quatre de set amb l’agulla i el quatre de set. Els barcelonins ho han fet amb el quatre de set amb l’agulla, el tres i el quatre de set.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: