Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots entreguen els premis del seu concurs d’Instagram

En el marc del 35è aniversari de la colla, els Xicots de Vilafranca ha promogut un concurs de fotografia per Instagram i aquest dilluns a la tarda feia entrega dels premis a les dues guanyadores.

El concurs consistia en publicar fotos a instagram que continguessin el número 35 i l’etiqueta #35AnysDeSomni. Entre la varietat de temàtiques presentades, les dues fotos guanyadores il·lustren, per una banda, un pilar de 6 amb el número 35, el mocador i el hashtag #ComACasa i per l’altra, una noia d’esquenes amb la camisa dels Xicots i el número 35 mirant cap a l’Ajuntament. La primera d’aquestes ha estat premiada pel jurat popular i la segona per un jurat format per membres de la colla. Els premis eren un llibre de la colla, un mocador i una samarreta. A la guanyadora decidida pel jurat format per membres de la colla, a banda d’aquests regals, se li sumava un sopar. La participació ha estat d’unes 20 persones. Tot i que esperaven més participants, segons comenta l’Esther Vicente, la idea és seguir fent activitats relacionades amb les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: