Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una visitant de la Fira Medieval de Castellet denuncia la perillositat dels carrers quan plou

Una visitant de la Fira Medieval de Castellet denuncia la perillositat dels carrers quan plou

El passat diumenge 11 de juny, una veïna de Vilanova amb la seva família, va anar a visitar la Fira Medieval que se celebrava a Castellet.

Ben calçats, amb sabates lligades i soles de goma. Van passar per la baixada del costat del castell, enrajolada amb unes rajoles de textura massa llisa, va relliscar i es va trencar tíbia i peroné amb afectació del pilón tibial. Mentre esperàven l’ambulància, en el mateix lloc, van veure relliscar molta gent i, almenys, caure 4 o 5 persones més.  La veïna de Vilanova vol fer saber el seu més sincer agraïment a la gent de l’oficina del Parc del Foix, per la seva amabilitat i facilitar-los les coses. També al personal de les dues ambulàncies que va necessitar. Al Personal Sanitari de l’Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú i finalment al de l’Hospital de Sant Camil de St. Pere de Ribes, on, avui dia, encara està ingressada. Però també vol denunciar la deixadesa de l’Ajuntament de Castellet pel mal control de l’estat dels seus carrers, molt bonics visualment, però perillosos. Pel bé dels vianants, demana que es faci una revisió urgent d’aquest despropòsit i, costi el que costi, s’hi posi remei, sense excuses. I fa una crida a totes les persones que han caigut a Castellet o coneixen algú que ho ha fet, perquè facin una denúncia a l’Ajuntament o a l’oficina del Parc del Foix i, per què no, al Síndic de Greuges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: