Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vallformosa nomena a Marta Vidal CEO de la companyia

Vallformosa nomena a Marta Vidal CEO de la companyia

El celler Vallformosa segueix el seu procés de professionalització estratègic, nomenant a Marta Vidal Ollé nova CEO de la companyia, càrrec que es va fer efectiu el passat mes de maig.

Marta Vidal, executiva de 32 anys,  s’incorpora a Vallformosa per liderar el repte de convertir-la en el referent per la seva professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client. El procés de professionalització va començar el 2011 amb l’adquisició d’una part majoritària de la companyia a la família Domènech, per part del fins llavors director general Vicenç Vidal. Aquest procés va continuar amb un pla de reestructuració financera i de modernització de la companyia, de la mà de l’advocat Josep Graells, Soci fundador de Graells March Advocats, despatx especialitzat en estratègia i reestructuració d’empreses familiars. Al novembre de 2016 Josep Graells es va incorporar a l’accionariat de Vallformosa i actualment presideix el Consell d’Administració i representa la majoria del capital.

En un sector molt endogàmic, atrapat en el joc successori de l’empresa familiar i amb estructures molt pesades, el fitxatge de Marta Vidal per part de l’actual president del Consell, com a aposta personal, pretén ser una alenada d’aire fresc, renovació i professionalització. Un dels primers reptes de la nova CEO i l’equip directiu, és l’elaboració d’un Pla Estratègic amb l’objectiu no només de créixer en diferents mercats i incorporar noves marques sinó també definir un nou posicionament corporatiu que vol transformar el panorama actual del sector. Actualment, Vallformosa, amb les marques Vallformosa, Gran Barón, Mistinguett i Domènech.Vidal, és el quart productor de cava del món, i líder de vendes a Benelux, principal mercat d’exportació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: