Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El temps ha respectat els principals actes del Campus Joan Amades i la Quintinada

Aquest dissabte a la tarda i vespre es celebraven els actes centrals del 4rt Campus Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional del Penedès i la 3era edició de la Quintinada.

Tot i la puja del matí, a la tarda va sortir el sol i les activitats van poder començar amb normalitat amb la diada castellera. Enguany les activitats tenien més ressò arreu de Catalunya mitjançant l’emissió en directe del programa 1món.cat coproduït per la Xarxa i Penedès TV, en el transcurs del qual vana anar passat els principals protagonistes de la jornada i es van anar divulgant alguns dels aspectes més destacats dels atractius paisatgístics i de l’oferta enoturística del municipi. Es va poder donar relleu a la figura del folklorista Joan Amades, amb entrevista al vicepresident de la Fundació Joan Amades, Joan Serra i al coordinador del Campus Joan Amades, Om Hil.

Pel programa van passar representants dels tres eixos principals de la Quintinada, la gastronomia, el folklore i la música, amb entrevistes també a l’alcalde, Pol Pagès, elaboradors de carquinyolis o els bastoners de Sant Quintí, entre d’altres. I la música també hi va tenir un paper important amb l’entrevista a Jordi Fàbregas i Cati Plana del grup El pont d’Arcalís i amb la interpretació de glosses improvisades en directe per part de Marcel Casellas, Caterina Canyelles i Pau Vinyoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: