Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tàndem Chicuelo – Mezquida inaugura el Festival VinyaSons a les caves Llopart

Demà, divendres, el Festival VinyaSons engega motors a les caves Llopart amb una actuació única que mostrarà la gran vinculació i màgia a l’escenari de dos talents excepcionals.

Flamenc i jazz. Jazz i flamenc. Una connexió musical que protagonitzen Juan Gómez, Chicuelo i Marco Mezquida.

El festival de música VinyaSons arriba a la cinquena edició amb un bon ritme en la venda d’entrades anticipades amb gairebé el 60% de l’aforament venut. La venda d’entrades anticipades es pot fer a través de la pàgina web www.vinyasons.com/entrades.

VinyaSons és el festival on música, vins i gastronomia es combinen per crear experiències úniques en les nits d’estiu. Una proposta original en què els assistents podran gaudir de la màgia de la música en directe de diversos generes i estils i degustar alguns dels millors vins i caves de cellers emblemàtics acompanyats d’un menú gastronòmic elaborat especialment per cada ocasió.

Fins el 4 d’agost, artistes com Chicuelo, Marco Mezquida, Judit Neddermann, Celeste Alías, The Hanfris Quartet o el grup coral In Crescendo posaran les notes musicals d’un festival que tan sols amb cinc edicions s’ha convertit en tota una referència musical del petit format del Penedès, l’Empordà i el Bages.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: