Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La T/9fm i el 3/9f i agulla, castell mai descarregat a Valls, objectius dels Verds per dissabte

Els vilafranquins actuen per primer cop a Valls sense la limitació per dalt a l’hora de fer castells que imposen les decennals, i volen fer-hi el màxim possible en aquestes alçades de la temporada.

Des de que es va anunciar la participació dels Castellers de Vilafranca en la diada del Pati de Valls, que organitza la Colla Joves Xiquets de Valls, la expectació ha estat màxima tant a Vilafranca com també a la capital de l’Alt Camp. És el primer cop que els vilafranquins actuaran a Valls, fora del que són les decennals, i per tant sense la limitació de fer castells que hi ha en aquella cita.
Toni Bach, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, comentava que a la colla hi ha molta il·lusió i ganes de participar en aquesta diada, i que com sempre volen anar al màxim del que poden oferir en aquestes alçades de temporada. Així, la intenció seria fer-hi el primer gamma extra d’aquesta temporada, la torre de 9 amb folre i manilles, i acompanyar-la del 3 de 9 amb folre i agulla, un castell que mai s’ha descarregat a Valls.
Els Verds actuaran tancant ronda darrera de la Colla Joves Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell, els Moxiganguers d’Igualada, i els Castellers de Barcelona. Sortirien de 4 de 9 amb folre, per seguir amb el 3 amb agulla, la torre de 9 i acabar amb el pilar de 7 amb folre.
Els Verds estan contents de poder actuar a Valls, i esperen participar del que ha de ser una gran diada castellera.
Els Castellers de Vilafranca també actuaran al Parc del Tívoli durant l’assaig general de divendres i, en acabar, hi faran les grans proves dels castells que, l’endemà portaran a Valls. La primera part de l’assaig de divendres Verds, de 2/4 de 10 del vespre a les 11 de la nit serà a Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: