Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats reclama millores a la N-340

L’Ajuntament de Subirats va celebrar dilluns un Ple extraordinari i urgent per tal de demanar al Ministeri de Foment que faci rotondes als punts conflictius de la N-340 al seu pas pel municipi

El Ple es va celebra dilluns a la nit i consistia en l’aprovació d’una moció en la que es recorda que el tram de carretera que enllaça la BV-2428 i BP-2427 i la N-340, és una cruïlla d’especial perillositat, aquest fet es veu agreujat a la velocitat a la qual circulen els vehicles. La velocitat del tram està limitada a 60 km/h. Malgrat la limitació de velocitat, i degut al traçat de la via, els accessos des de les carreteres secundàries, que venen de Sant pau d’Ordal i de Sant Sadurní, tenen poca visibilitat i per tot això aquest tram presenta un cert grau de sinistralitat.

L’Ajuntament de Subirats des de l’any 2006, i de manera repetida, ha anat sol·licitant al Ministeri de Foment la construcció de dues rotondes per millorar la seguretat d’aquests punts i d’altres del municipi.

La setmana passada es va lamentar, en aquest tram, un accident mortal d’una veïna de Sant Pau d’Ordal.

La moció de l’Ajuntament de Subirats expressa en primer lloc el més sentit condol a la família de la difunta. D’altra banda sol·licita, amb caràcter d’urgència, una reunió amb  Manuel Miño, secretari general d’infraestructures del Ministeri de Foment, per fer-lo partícip de la gravetat d’aquesta situació i s’insta el Ministeri de Foment a realitzar l’estudi pertinent i les actuacions necessàries per la millora de la seguretat en el tram de carretera de la N-340. També es sol·licita la implicació i suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en les negociacions amb el Ministeri de Foment, com a agent aglutinador dels interessos de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: